۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۲۵

مدیرکل آموزش و پرورش قم:

قم کمترین فضای آموزشی را در کشور دارد/ بازمانده از تحصیل نداریم

قم کمترین فضای آموزشی را در کشور دارد/ بازمانده از تحصیل نداریم

قم - مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: امروز استان قم با دارا بودن ۲۲۶ هزار دانش آموز و هزار و ۳۰۰ واحد آموزشی جزو استان‌هایی است که کمترین فضای آموزشی را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شیخ الاسلام ظهر یکشنبه در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان قم گفت: قم مفتخر است که مجمع خیرین مدرسه ساز در این استان در اولین روزهای انقلاب ایجاد و پس از آن الگوبرداری در سایر استان‌ها صورت گرفت و اکنون این حرکت عظیم در سراسر کشور در حال انجام است.

وی با بیان اینکه متأسفانه استان قم به عنوان آخرین استان در بحث کمبود فضای فیزیکی و تراکم دانش آموزی معرفی شده است، افزود: امروز استان قم با دارا بودن ۲۲۶ هزار دانش آموز و نزدیک به هزار و ۳۰۰ واحد آموزشی با احتساب دو شیفت، متأسفانه جزو استان‌هایی است که کمترین فضای آموزشی را در کشور دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه چنانچه خیرین مدرسه ساز در استان قم به مدرسه سازی نمی‌پرداختند آموزش و پرورش استان قم با چالش بزرگی روبرو می‌شد، افزود: نزدیک به ۳۵ درصد از مدارس استان قم توسط خیرین احداث شده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه بازمانده از تحصیل در استان قم وجود ندارد، افزود: دانش آموزان در مدارسی که توسط خیرین احداث می‌شود حضور یافته و موجب رشد و بالندگی نظام می‌شوند.

شیخ الاسلام بیان کرد: در آموزش و پرورش در استفاده بهینه از فضاهایی که توسط خیرین احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرار داده می‌شود تلاش بسیاری انجام می‌گیرد، همچنین برخی از این مدارس به عنوان مدارس خاص از نظر چینش، حضور مربیان و عملکرد خاص آن قرار می‌گیرد.

کمبود فرش در نمازخانه‌های مدارس قم

وی با بیان اینکه امروز مدارس استان قم فضاهای مناسبی را دارد و دارای امکانات خوبی در بحث تجهیز مدارس است، افزود: اولویت امروز در مدارس که خیرین می‌توانند ورود پیدا کنند نمازخانه‌هاست زیرا نزدیک به ۶ هزار متر فرش جهت مفروش شدن نمازخانه‌ها نیاز داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: طی یک سال و نیم گذشته استان قم تنها استان در سطح کشور بوده که متأسفانه حتی یک متر فضای آموزشی و رفاهی در مشهد مقدس نداشته است و برای اعزام دانش آموزان به اردوی زیارتی باید در حسینیه‌ها مکانی را اجاره می‌کردیم اما خوشبختانه نزدیک به ۲ هزار و ۳۰۰ متر زمین برای آموزش و پرورش قم خریداری و فضای قدیمی به ۱۱ اتاق جهت اسکان دانش آموزان تبدیل شده است که می‌توان ۱۲۰ نفر را در این مکان اسکان داد.

وی بیان کرد: متأسفانه درصد بسیاری از دانش آموزان دوره دوم متوسطه موفق به زیارت مشهد نشده‌اند که سالیانه نزدیک به ۲۰۰ نفر به عنوان زائر اولی به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

کد خبر 3671198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha